Två besök i Agartha, jordens inre

Det sägs att jorden inte är massiv. Att jordskorpan har samma proportion till jorden som skalet på en apelsin. Det innebär att det som är fruktköttet på apelsinen är jordens ihålighet. Det sägs att det finns liv där inne, under oss, och att den världen kallas Agartha. Det sägs vidare att det finns ett antal fysiska ingångar dit, bland annat någonstans vid Himalaya och en stor vid Nordpolen. Vibrationen i Agartha är högre än på jordens yta och det innebär att bara de som har kommit till en viss vibration i sin fysiska kropp här kan ta sig ner. De som lever där nere kan ta sig upp till oss om de vill. Det sägs dock att det inte vill för det finns inget för dem att hämta här. Vi ligger långt efter i utvecklingen och det är som om vi skulle vilja ta oss tillbaka till stenåldern, hur frestande är den tanken?

Om någon har varit i Agartha i fysisk form vet jag inte. Det har jag aldrig hört talas om och inte letat efter information om heller. Däremot vet jag att man kan ta sig dit genom en astralresa. Astralresor sker oftast på nätterna när vi sover. Det innebär att själen beger sig iväg, lämnar kroppen, som vanligt när vi sover men att ens medvetande är med på något sätt. Att vara medveten om vad som händer, innebär att det finns en stor chans att man minns det själen har varit med om när man återvänder. Jag kan tydligt känna skillnad på vad som är en astralresa och vad som är en dröm. En astralresa hänger ihop på ett naturligare sätt, flyter på och är inte konstig som en dröm kan vara. En astralresa på natten är ofta något som bara händer som man inte styr över själv men man kan göra medvetna astralresor också och det är genom meditation. Dock ska man vara försiktig när man ger sig ut på sådana äventyr så att man inte hamnar så djupt ner i medvetandet att själen inte hittar tillbaka.

En natt, hade jag en upplevelse av att jag stod på en trappa. Den var svart, bred, låga trappsteg och den gick runt, runt nedåt. Jag behövde inte gå själv utan den snurrade mig längre och längre ner. När trappan tog slut, hamnade jag på en strand i Agartha. Där var människor och där var vatten. Solen sken, jag blev väldigt förvånad och kommenterade detta till min guide som svarade att natt och dag finns även där nere men jag fick se att växlingen fungerar annorlunda än på jorden där dagem gryr och det skymmer innan det blir mörkt. Där nere var det som att tända och släcka en lampa. Det hände inte så mycket mer vid det besöket förutom att det var jobbigt att ta sig upp för trappan igen för jag gick och gick och gick, runt, runt. Upplevde det som att man lever i olika nivåer där nere på något sätt.

En tid senare, hade jag min meditationsgrupp hos mig. Jag bestämmer aldrig i förväg vad vi ska göra, vad meditationen ska handla om, utan jag leder intuitivt. Denna gången sjönk vi ner genom jorden och landade i Agartha. Eftersom jag var förberedd och medveten om vad som hände på ett annat sätt denna gången, passade jag på att känna in energierna, tona på dem som lever där. Det jag fick uppleva var en enorm kontrast till hur det fungerar hos oss på jorden. Där gjorde alla vad det kunde för att hjälpas åt. Alla drog sitt strå till stacken. Det var som att ingen latade sig och försökte komma undan. Det kändes så lätt, naturligt och harmoniskt.

Jag blev ledd till en grotta fylld med kristaller och jag fick en otroligt kraftfull healing. Det kändes i hela mig att min aura rensades för den började vibrera precis som om den hade blivit befriad från något. Som en fjärils vingslag, lätt och snabbt. Vibrationen gick in i min fysiska kropp och upplevelsen fortsatte även när jag kom tillbaka från det meditativa tillståndet. Det var som om hela jag gungade på ett märkligt men absolut inte obehagligt sätt.

På detta sätt fick jag lära mig mer om hur våra energifält hänger samman och vad man kan göra för att höja vibrationen i auran och sin fysiska kropp. Jag visste detta sedan tidigare men upplevelsen satte nytt ljus på min kunskap. Sambandet blev mer konkret och det var kort efter detta som jag skapade temakvällen om healing och vibrationshöjning. Vikten av att jobba med sig själv och hålla sig så ren som möjligt har blivit tydligare och därför är detta något jag kommer att fokusera på lite extra framöver.

30 Nov 2018


Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)