Uppstart - Meditation och andlig inspiration

Idag är det dags

Jag har haft en meditationsgrupp som har kommit till mig i flera år. Vi träffas varannan tisdag för att prata om utvecklande saker, ta budskapskort och meditera. Jag tar nu detta koncept och flyttar in med det i ZOOM så att vi träffas där istället. Jag har använt ZOOM ett bra tag nu och tycker att det är ett jättebra sätt att träffas och prata på.

Min tanke är att jag nödvändigtvis inte ska stå för all "underhållning" utan att du som deltagare kan du upp saker och ställa frågor. Jag öppnar upp ett space för dig som vill ta det med andra ord.

Vi ses fem måndagar under våren följande datum: 1/2, 1/3, 22/3, 26/4 och 24/5. Tiden är 18.30-20 och skulle du missa en träff så gör det inte så mycket för du kan ta del av den i efterhand.

Det finns några platser kvar till kvällens uppstart.
Sista minuten pris 675 kr (ord. 875 kr).

Om du aldrig har använt zoom förut så kan du läsa på min hemsida hur enkelt det är att ladda ner det https://www.xn--camillasnglarum-7kb.se/meditation-och-andlig-inspiration.
Om du har facebook, behöver du inte ens skapa en inloggning utan använder den

Anmäl dig genom att skicka ett mail till mig och ange priset du sett så får du din rabatt. I retur får du länken till träffen.

Oavsett om vi ses ikväll eller inte så önskar jag dig en fin dag och kommande vecka!

1 Feb 2021


Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)