Utveckling

De senaste veckorna har varit väldigt lärorika. Jag har fått träffa både nya klienter och klienter som kommit tillbaka. Det har blivit många reflektioner och nya insikter. Flera människoöden har berört mig. Vi får våra prövningar på så olika sätt. Förr, ja kanske fortfarande, har jag kunnat tänka att livet hade varit mycket lättare om jag bara hade haft ett vackrare utseende. Det jag nu har fått se upprepade gånger, är att livet inte nödvändigtvis bli lättare för att man är vacker. Vi utsätts alla för våra prövningar ändå. Vi är alla lika i vår strävan efter utveckling och det kan inget utseende i världen förändra.

I veckan hade jag en ljuskväll med tretton deltagare. Det var många budskap som skulle levereras och en del att reflektera över efteråt. Att somliga blir väldigt berörda och tar till sig sina budskap direkt och att andra är lite mer avvaktande. Ofta handlar mina budskap om personlig utveckling, bekräftelse om sin existens här på jorden och att man ska ta den plats man fått. Att se sina resurser och styrkor. Alla budskap kommer från en högre energi än den vi befinner oss i och när jag reflekterade över torsdagens ljuskväll blev det tydligt att jag har börjat fånga information från ytterligare en källa. Jag ventilerade med min lärare i fredags och kom fram till att en del information kommer från mottagarens högre jag. Det högre jaget har kvar sin renhet och är inte påverkat av livet här på jorden. Det högre jaget berättar vem du är i din grundenergi. Genom information från det högre jaget kan jag hjälpa klienten att se sina styrkor och kanske påminna om dem som glömts bort på grund av livets framfart.

Detta konstaterande är väldigt intressant för jag har länge kunnat beskriva personligheter men jag har alltid trott att det är klientens guide som har gett mig denna information liksom allt annat. Denna insikt har satt igång något i mig, något nytt som jag vill utforska och utveckla mera. Spännande!

/se-sjalen.jpg

31 Jan 2016


Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)