Vad händer på en ljuskväll?

Ljuskväll är ett något som jag har tagit in i mitt utbud. Det är som en seans fast förutom anhöriga från andra sidan så bjuder jag in deltagarnas guider och tidigare liv. Anledningen till att jag gör detta är att våra anhöriga inte alltid vet vårt bästa angående vart vi är på väg i livet och vad vi skulle kunna förändra, det vet däremot guiden.

Alla har minst en guide med sig i sitt liv. Somliga byter guide ofta, andra aldrig. Guiden har levt på jorden och vet vad det innebär att leva här vilket gör att hen kan hjälpa till för att vi ska få det bra. Guiden hjälper aldrig till om vi inte ber om hjälp eftersom vi har vår fria vilja. Det innebär att om vi står inför en situation eller ett val som vi inte vet hur vi ska hantera så kan vi alltid be guiden om hjälp eftersom hen har möjighet att se saker ur ett högre perspektiv. Om man själv har svårt att höra eller känna guidens svar, kan man boka tid hos mig och få hjälp med sin fråga.

För att återkomma till ljuskvällen så finns det alltid en anledning till att vissa grupper skapas. Ofta kan man vid ett sådant tillfälle känna att någon annans budskap tilltalar en själv. Jag brukar skämtsamt säga att man kan få två eller fler budskap till priset av ett. Jag brukar också säga att man kan be om att få kontakt med någon speciell anhörig på andra sidan men tyvärr kan jag inte garantera att det är den som kommer igenom. Det kanske finns något annat som är viktigare för dig att höra på din väg just nu. När jag har fått besked om vem som ska ha nästa budskap, tonar jag och den energi jag fångar först är den som får komma till tals. Det innebär att guiden kan gå före den anhöriga om det anses att dess buskap är viktigare för mottagaren.

Om du är intresserad av att komma till mig på en ljuskväll så har jag en hemma i mitt arbetsrum den 18:e maj. Mer info hittar du på hemsidan under kommande aktiviteter. Du kan också boka en egen kväll med dina vänner. Varje månad skickar jag ut ett nyhetsbrev där jag skriver vad som är på gång så vill du ha information om detta så skriv in dig som prenumerant i fältet på vänster sida.

 /sta-stark-i-stormen.jpg

 

17 Apr 2015


Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)