Varför både vägledning och healing i samma session?

Jag har inte något inbyggt sanningsserum. Jag kan inte se alla människors livs historia, varken bakåt eller framåt. Jag jobbar inte med spådomar där jag kan spruta ur mig en massa information om vad som kommer att hända i ditt liv. Jag ser möjligheter. Jag kan se relationer, boende och jobb som väntar men också vad du kan behöva göra för att få det du önskar dig. 

När jag öppnar upp för en vägledning, får jag in det som din guide anser som viktigast för dig att jobba med just nu. Min roll är att lyfta upp saker. Det kan handla om din potential. Det kan ha med det förflutna att göra, saker som påverkar dig i ditt liv idag. Saker som du egentligen är färdig med och redo att släppa. Du kan ställa frågor och jag kan se lösningar från mitt perspektiv.

När du är med mig i det jag pratar om, öppnar du ditt hjärta. Ger dig själv möjlighet att lyssna på hjärtats röst. Ditt hjärtas röst som talar din sanning. Ditt hjärtas röst som kan visa dig vägen. Du måste gå din egen väg men jag kan hjälpa dig att hitta den. Jag kan hjälpa dig att se dina möjligheter.

Under ett samtal lyfts saker upp till ytan och syftet med healingen sedan, är att låta healingenergin rensa det som stör dig på din väg men kanske också att höja din vibration och lyfta din andliga utveckling. MEN du måste själv vara villig att släppa taget om det som inte gynnar dig, du måste själv vilja bli fri för att det ska fungera.

Jag vet när jag inte har nått hjärtat. Jag vet när det sitter tvivel emellan. Jag vet att allt inte är skönt att höra. Fast jag vet att jag inte har nått fram hela vägen så kan jag inte göra något åt det. Jag kan inte göra arbetet åt dig. Det är i dig polletten ska trilla ner, inte hos mig. Det händer inte så ofta men det är ändå inte skönt när det händer. Det jag önskar mig allra mest, är att hjälpa dig finna din inre kraft, hjälpa dig att må bättre, hjälpa dig att bli ditt bästa jag.

/andra-sinnet.jpg

5 Apr 2018


Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)