Vilken vecka!

Det är med stor tacksamhet som jag nu kan summera min arbetsvecka. Den har varit magisk på många sätt. Jag har fått vägleda och ge budskap. Så många goda råd och så många kloka saker som kommer fram. Det är ett stort privilegium att få göra det jag gör.

I måndags hade jag och Cecilia vår första öppna ljuskväll med astrologisk inriktning och det var spännande. Det blir ett annorlunda sätt att jobba på för vi tar precis som vanligt hjälp av våra guider men informationen som kommer ser vi också i horoskopet. Allt är energi, våra stjärntecken, alla planeter, alla hus och så vidare. Vi fångar energierna och sätter ord på dem. En kommentar som vi fick av en av deltagarna var "Här har ni ett vinnande koncept". Att plocka ner budskapen och sedan kunna peka i horoskopet och förklara vad vi ser gör informationen mer konkret. Nästa vecka har vi två grupper och det ska bli spännande att se vad som kommer ut av det.

Ett budskap som jag har förmedlat under veckan handlade om förändring. Vi är många som tycker om att göra som vi brukar för det känns tryggt. Vi vill helst att livet ska vara stabilt så vi slipper vända oss fram och tillbaka. Så var det för mig när jag jobbade. Dessa ständiga ändringar som gjorde att ett direktiv aldrig hann landa förrän det var dags för nästa. Att gå åt ett håll ett tag och sedan göra helt om för att gå i en helt annan riktning. Aldrig någonsin att någon förklarade vitsen heller, vad meningen var med alla dessa ändringar. Chefen bara pekade med hela armen och frågade man varför så väntade en utskällning. Inte undra på att förändringar inte var sköna. Hur som helst. Buskapet handlade om förändringar och hur viktigt det är att ibland bara släppa taget och hänga med istället för att försöka stanna kvar i det gamla. När man stannar kvar, går mycket energi åt för att motivera för sig själv varför och ofta för att man beklagar sig över det inträffade. Man gör sig själv till ett offer och hamnar i offerfilen. Det är inte där man ska vara utan man ska vara i filen som står för att leva, att känna livet och må bra. Där har man möjligheten att se de möjligheter som livet har att erbjuda, man ser saker positivt, det är mycket svårare när man går omkring med en destruktiv känsla. När en känsla upplevs som negativ, ska du försöka se hur den istället skulle kunna gynna dig. Använd ordspråket "Inget ont som inte för något gott med sig" så kanske du kan vända det jobbiga till något bättre.

/0131730c32641f15b4e060cf0e9c3bf1ca6294c11c.jpg

30 Apr 2015


Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)