Vilken vecka...

En gång om året öppnas en portal som kallas Lejonportalen. Den är öppen under några veckor men den har alltid sitt maximum den 8/8. En portal är som ett fönster ut mot kosmos. När detta fönster är öppet, kan högre energier lättare nå oss och därför brukar man rekommendera andligt arbete under den tiden för att dra nytta av det som serveras.

Mina gudier inspirierade mig till att spela in en meditation för att lättare öppna upp sig och ta emot ny information och att höja sin frekvens. Om du inte har sett den tidigare så ligger den på youtube och här är länken dit https://youtu.be/OtcPPv2EPuI

Någon dag efter att jag hade spelat in den, bestämde jag mig för att lyssna på den och låta mig ledas av mig själv för jag tänkte att om den är bra för andra så är den ju bra för mig också. Varför leta efter något annat? Så jag la mig i hängmattan och ansträngde mig för att bara följa rösten. Jag var med genom chakrarensningen och sedan försvann jag djupt ner och kom tillbaka på slutet av meditationen. Men jag hade varit så långt borta att jag hade svårt att komma tillbaka, hade väldigt svårt att vakna. Jag blev inte mig själv mer den dagen. Lite komiskt faktiskt att jag kunde göra så med mig själv...

Men det sattes onekligen igång saker för jag har haft en otroligt slitsam vecka. Hela jag har vibrerat, det har snurrat, tjutit i öronen, tredje ögat har gjort ont och jag har varit såååå trött. En släng av oro och ifrågasättande av mig själv, livet jag lever. Andligheten och hur många som ska väckas, så mycket dränerande 3D energi. Orkar jag? Jag har fått kämpa så för att klara av att jobba, att hålla fokus, men det har gått.

Tack och lov hade jag en healingsession inbokad igår (torsdag) och efter den kändes det lättare. Till och med så jag med glädje följde med familjen på ett kvällsdopp. Bilden nedan togs då. Vad jag tycker om att bo i Malmö.

Idag känner jag mig nästan normal igen vilket är härligt när en fin helg väntar som jag absolut vill dra nytta av. Hur har din vecka varit? Har du känt av energierna och påverkats av dem också?

Jag önskar dig en härlig dag och helg!

/kvallsdopp-i-augusti.jpg

14 Aug 2020


Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)