Vinterväglag

Att vintern kommer förr eller senare här i söder, har vi blivit varse de senaste åren. När jag hade tjänstebil, bytte jag alltid till vinterdäck första veckan i november eftersom jag i samma veva alltid körde till Jönköping för att gå på mässa i tjänsten. Även i år åkte jag till Jönköping samma vecka, dock utan vinterdäck. Jag har sagt till Patrik i flera veckor att vi måste byta däcken på våra bilar och ändå har det inte blivit av. I söndags kom snön och därmed kunde ingen av oss köra längre. Patrik var sjuk och kunde därför inte fixa min bil. Jag förberedde barnen på att vi skulle få gå till skolan de närmaste dagarna. Minerna var inte så glada på dem vill jag lova.

Så sent på eftermiddagen i söndags, skedde ett under. Min pappa kom och hämtade vinterdäck och bilen för att ordna det till mig. Lyckan var stor och ännu större i måndags morse när termometern visade på 8 minusgrader och vi slapp gå till skolan. Jag var iväg hela dagen och på eftermiddagen när jag var på väg hem fick jag ett infall och ringde till Patrik för att fråga om han ville bli hämtad och komma hem lite tidigare. Han tackade ja och det är jag väldigt glad över idag. För han hade inte mer än satt sig i bilen när han sa att det lät konstigt när jag körde, att vi nog behövde kolla lufttrycket i däcken. Jag stannade på en mack och den digitala lufttrycksmätaren de hade där visade att det var väldigt lite luft i däcken, speciellt ett var nästan tomt. Vilken tur att jag lyssnade på min inre röst och ringde honom den dagen för jag själv hade inte upptäckt problemet innan det var för sent.

I går var jag på medial träning. En mycket intressant dag då vi bland annat fick titta på tidigare liv både hos oss själva och varandra. Denna nya kunskap är jag mycket glad över att ha fått eftersom jag kunde använda mig av den redan på kvällen när jag var iväg och jobbade. En kvinna jag känner hade bjudit in två bekanta och de fick alla vars en vägledning. Hos en av dem hittade jag en blockering och fick se bilder från tidigare liv som låg bakom och hon visste vad som hade inträffat i detta livet som hade triggat igång den gamla minnet.

Under en meditation igår fick jag också till mig hur viktigt det är att jag kommer ihåg att leva på jorden, att leva här och nu. Därför har jag bestämt mig för att vara tillsammans med mina barn under deras julledighet och inte jobba. Jag måste ta hand om mig sjäv ordentligt för att kunna fortsätta vara en bra kanal från universum.

5 Dec 2012


Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)