Återbesök på rymdskeppet

I mars skrev jag om mitt nattliga besök på ett rymdskepp. Det var en fantastisk upplevelse som jag har burit med mig sedan dess. Om du inte har läst inlägget så följ länken https://www.xn--camillasnglarum-7kb.se/astralresa 

Tre månader senare var det dags för nästa besök, jag har alltså varit där igen. Fast den gången i vaket tillstånd under en musikmeditation. Jag fick åka med rymdskeppet och det var helt otroligt så snabbt det rörde sig, vippade fram och tillbaka, lekfullt. Min logiska hjärna sa att man inte kunde köra så vilt utan att jag skulle trilla, men det var fel. Det var snabbt men ändå inte.

Eftersom jag vid mitt förra besök inte fick veta syftet med detta rymdskepp så passade jag på att fråga denna gången. Svaret visades som en ljuskägla som strömmade ner från undersidan av skeppet, ljus som nådde mänskligheten och vars syfte är att sprida upplysning, kärlek, medvetande- och energihöjning. Och samtidigt som jag befann mig på rymdskeppet, satt jag helt plötsligt på min stol i meditationen. Att befinna sig på två platser samtidigt var en ytterst märklig känsla. När jag satt på stolen, nåddes jag av ljuset. En liten dos, alltid en liten dos för att vi ska hinna med. Jag kände hur mitt hjärt-, hals-, pann- och kronchakra skakades om. Det kändes som om någon borrade upp mitt ena öra. Det var en riktigt mäktig upplevelse!

Samma månad som jag besökte rymdskeppet första gången, kanaliserade jag ner ett budskap från min guide som sa: "I juni kommer saker att förändras. Du förändras. Ett nytt uppvaknande." När jag summerar juni kan jag konstatera att han hade helt rätt. Det hände oerhört många bra och spännande saker i juni. Saker som jag inte ens i min vildaste fantasi hade kunnat föreställa mig. Insikter som har trillat ner i genom samtal med olika människor och klientmöten. Så många aha-upplevelser. Dessutom har jag fått en ny guide. Han är fantastisk. Jag mår så bra med honom. Att jag har fått en ny guide betyder också att jag har utvecklats, att jag har lärt mig det jag skulle av min förra. Nu är det dags för nya lärdomar!

/we-are-all-visitors.jpg

19 Jul 2016


Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)