Nyhetsbrevet för oktober 2017

Eftersom det har blivt lite praktiska förändringar som jag gärna vill nå ut med så kan du läsa månadens nyhetsbrev här. Vill du bli prenumerant? Fyll i formuläret och bekräfta sedan mailet du får i retur 

Förändringens vind

Förra veckan var omtumlande på ett positivt sätt. Min guide gav mig en del uppgifter, saker som jag skulle göra om och förändra. Jag fick reda på varför så allt kändes hur självklart som helst. Allt är åtgärdat och nu har det nya börjat att komma in.

Nya Andrum

När jag startade mitt företag, bestämde jag mig för att ta emot klienter på Nya Andrum också. Att åka dit och jobba skulle ge mig miljöombyte och kollegor. Klienter i den delen av Malmö skulle ha lättare att ta sig till mig. Det kändes mer seriöst att inte bara jobba "hemma". Flera gånger har jag blivit ifrågasatt, man har undrat varför jag hyr ett rum när jag har ett eget.

Nästan alla som har varit hos mig på Nya Andrum och sedan kommit till mitt eget arbetsrum, har uttryckt positivitet. Att mitt rum har fina energier och är mer personligt. Efter 2,5 år som "hyresgäst" på Nya Andrum, har jag nu sagt upp mitt hyreskontrakt.

Det innebär att alla utlagda tider på min bokningssida är på Möllebogatan http://www.camillasänglarum.se/hitta-tid

Healingkväll

Det visade sig att intresset för min healingkväll blev större än jag hade förväntat mig. Efter första tillfället fick jag väldigt positiva reaktioner så kvällen den 12/10 blev snabbt fullbokad. I skrivande stund finns det tre platser kvar till den 8/11 och jag har även skapat en ny möjlighet att vara med den 4/12. Läs mer på hemsidan http://www.camillasänglarum.se/aktiviteter

Kurser

Till våren kommer kursutbudet att utökas med en fortsättning på "Medial & andlig utveckling". Den nya kursen kommer att ha inriktning på själen. Vi kommer att titta på tidigare liv, själens utveckling och en massa annat roligt. Kursplanen är ännu inte spikad så fortsättning följer. I veckan hoppas jag på att kunna få tag i en kalender för 2018 så jag kan lägga schemat för höstens kurser och andra aktiviteter.

Det var allt jag hade på hjärtat för denna gång.
Jag önskar dig en fin oktober.
Kram Camilla

2 Oct 2017


Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)