Nyhetsbrevet för oktober 2017

Eftersom det har blivt lite praktiska förändringar som jag gärna vill nå ut med så kan du läsa månadens nyhetsbrev här. Vill du bli prenumerant? Fyll i formuläret och bekräfta sedan mailet du får i retur 

Förändringens vind

Förra veckan var omtumlande på ett positivt sätt. Min guide gav mig en del uppgifter, saker som jag skulle göra om och förändra. Jag fick reda på varför så allt kändes hur självklart som helst. Allt är åtgärdat och nu har det nya börjat att komma in.

Nya Andrum

När jag startade mitt företag, bestämde jag mig för att ta emot klienter på Nya Andrum också. Att åka dit och jobba skulle ge mig miljöombyte och kollegor. Klienter i den delen av Malmö skulle ha lättare att ta sig till mig. Det kändes mer seriöst att inte bara jobba "hemma". Flera gånger har jag blivit ifrågasatt, man har undrat varför jag hyr ett rum när jag har ett eget.

Nästan alla som har varit hos mig på Nya Andrum och sedan kommit till mitt eget arbetsrum, har uttryckt positivitet. Att mitt rum har fina energier och är mer personligt. Efter 2,5 år som "hyresgäst" på Nya Andrum, har jag nu sagt upp mitt hyreskontrakt.

Det innebär att alla utlagda tider på min bokningssida är på Möllebogatan http://www.camillasänglarum.se/hitta-tid

Healingkväll

Det visade sig att intresset för min healingkväll blev större än jag hade förväntat mig. Efter första tillfället fick jag väldigt positiva reaktioner så kvällen den 12/10 blev snabbt fullbokad. I skrivande stund finns det tre platser kvar till den 8/11 och jag har även skapat en ny möjlighet att vara med den 4/12. Läs mer på hemsidan http://www.camillasänglarum.se/aktiviteter

Kurser

Till våren kommer kursutbudet att utökas med en fortsättning på "Medial & andlig utveckling". Den nya kursen kommer att ha inriktning på själen. Vi kommer att titta på tidigare liv, själens utveckling och en massa annat roligt. Kursplanen är ännu inte spikad så fortsättning följer. I veckan hoppas jag på att kunna få tag i en kalender för 2018 så jag kan lägga schemat för höstens kurser och andra aktiviteter.

Det var allt jag hade på hjärtat för denna gång.
Jag önskar dig en fin oktober.
Kram Camilla

2 okt 2017

 


Tyvärr försvann alla över 800 gillamarkeringar när jag gjorde min
hemsida säker så tryck igen om du gillar den. TACK!

 /jag-nyar-2018.jpg

Senaste bloggarna ser du här under

"Alternativt hälsoval eller inte" 190108

"Att hitta sin livsuppgift" 181230

Kanaliserad meditation i juletid 181221

Meditation -  Möt en ängel 181218

"Två besök i Agartha, jordens inre" 181130

 

Nyhetsbrev januari 2019

 

Lyssna på mina meditationer

 

LÅT MIG INSPIRERA DIG PÅ EN AV MINA KURSER *

 

Läs artikeln om mig på Framtidsanalys 180518

 

Länkar till andra som jag rekommenderar

 

Berättelse från livet

 

Camillas änglarum på facebook

 

Jag har F-skattsedel och är momsregistrerad

Nyhetsbrev