Lite mer om förändringens tid

Härom veckan skrev jag om att det pågår mycket förändringar och att en del går väldigt snabbt. Relationer som avslutas och andra som uppstår från ingenstans. Jag skrev det utifrån min känsla, min intuition, de samband jag ser när jag möter klienter. Det jag inte poängterade i detta var att alla relationer som påverkas inte enbart handlar om kärlek. Det kan handla både om vänner och släkten. Vi blir mer och mer medvetna om varandra och de signaler som skickas ut. Fler och fler märker att de kan "läsa mellan raderna" det vill säga man vet utan att egentligen veta. Omgivningen kan upplevas som falsk och oärlig. Något som det är väldigt svårt att blunda för när det väl har uppdagats. Klicka här om du vill läsa förra veckans inlägg.

I detta kan det vara bra att känna till att vi ständigt går in i varandras auror och omedvetet läser av varandra. Under våren har jag haft två gäng som har gått kurs hos mig, där vi har lagt mycket tid på detta fenomen och hur man kan bli medveten om vad det är så påverkar och hur jag kan skydda mig. Klicka här om du är intresserad av att lära dig mer om detta.

Jag vill verkligen uppmana dig till att se möjligheterna som finns framför dig och våga lita på din intuition. Följ hjärtats röst!

/ta-chansen.jpg

6 jul 2016

Boka tid

 

Tyvärr försvann alla över 800 gillamarkeringar när jag gjorde min
hemsida säker så tryck igen om du gillar den. TACK!

 /jag-190502.jpg

/00edfacf-59fb-49be-bfbb-7a671304ef34.jpeg

/senaste-bloggen.jpg

Budskap från Hathor 211009

Budskap från gudinnan Hathor 210924

Nyhetsbrev september 2021

Budskap från gudinnan Hathor 210908

Kanaliserat budskap från Plejaderna 210827

Kanaliserat budskap från Ashtar Command 210610


/anglarum-pa-facebook.jpg
/inspirera.jpg


/samarbetspartners-2.jpg

/coach-jenny.jpg


/lankar-till-andra-2.jpg


/fran-livet-2.jpg

Läs artikeln om mig på Framtidsanalys 180518

Jag har F-skattsedel och är momsregistrerad

Nyhetsbrev