Lite mer om förändringens tid

Härom veckan skrev jag om att det pågår mycket förändringar och att en del går väldigt snabbt. Relationer som avslutas och andra som uppstår från ingenstans. Jag skrev det utifrån min känsla, min intuition, de samband jag ser när jag möter klienter. Det jag inte poängterade i detta var att alla relationer som påverkas inte enbart handlar om kärlek. Det kan handla både om vänner och släkten. Vi blir mer och mer medvetna om varandra och de signaler som skickas ut. Fler och fler märker att de kan "läsa mellan raderna" det vill säga man vet utan att egentligen veta. Omgivningen kan upplevas som falsk och oärlig. Något som det är väldigt svårt att blunda för när det väl har uppdagats. Klicka här om du vill läsa förra veckans inlägg.

I detta kan det vara bra att känna till att vi ständigt går in i varandras auror och omedvetet läser av varandra. Under våren har jag haft två gäng som har gått kurs hos mig, där vi har lagt mycket tid på detta fenomen och hur man kan bli medveten om vad det är så påverkar och hur jag kan skydda mig. Klicka här om du är intresserad av att lära dig mer om detta.

Jag vill verkligen uppmana dig till att se möjligheterna som finns framför dig och våga lita på din intuition. Följ hjärtats röst!

/ta-chansen.jpg

6 jul 2016

 


Tyvärr försvann alla över 800 gillamarkeringar när jag gjorde min
hemsida säker så tryck igen om du gillar den. TACK!

 /jag-190502.jpg

 

Senaste bloggarna ser du här under

Att stå i sin kraft 200529

Ett erbjudande från Ivar Kristoffersson

Kanaliserat budskap från Ra på Arctutus 200423

Kanaliserat budskap från Jesus 200417

Athinas blue ray activation 200416

 

Nyhetsbrev juni 2020

 

LÅT MIG INSPIRERA DIG PÅ EN AV MINA KURSER *

 

Läs artikeln om mig på Framtidsanalys 180518

 

Länkar till andra som jag rekommenderar

 

Berättelse från livet

 

Camillas änglarum på facebook

 

Jag har F-skattsedel och är momsregistrerad

Nyhetsbrev