Nyhetsbrev april 2019

Vips...

... så var mars månad nästan slut också. När jag skulle skriva nyhetsbrevet för februari tänkte jag att det var april och när jag skulle skriva detta tänkte jag att det var februari. Ingen reda med någonting. Just nu är det inte så konstigt eftersom Merkurius, planeten för kommunikation, inte har följt sin vanliga bana. I morgon är det full fart framåt igen efter att ha gått långsammare (retrograd) i tre veckor. Somliga dagar har jag verkligen känt hur det har varit en härva av en massa tankar i mitt huvud, andra dagar har det varit flödande och jag har sällan skrivit och kanaliserat så mycket som månaden som gick.

Ra från Arcturus

I februari fick jag kontakt med en ny energi som heter Ra och han kommer med budskap genom mig. Budskapen som jag hittills har tagit emot har varit både till mig själv och att dela med mig av. Dessa budskap finns att läsa både på min hemsida https://www.camillasänglarum.se/kanaliserade-texter och på st-germain.se

Budskapen från Ra har hittills handlat om energihöjningen på jorden och vad jag kan göra för att hjälpa andra. Jag fick förklarat till mig att den processen redan sattes igång i höstas när jag skapade den speciella meditationen för healing och frekvenshöjning. Den kommer igen tisdagen den 21/5 förresten.

I februari fick jag lära mig använda en healingenergi som härstammar från Arcturus. Första gången jag upplevde den var i samband med att jag ledde en meditation och jag har sällan varit med om kraftfullare upplevelser. Det blev som en uppgradering av min egen healingkraft och det innebär att alla som kommer till mig för att få healing får ta den av den.

Programmet för april

Söndagen den 7:e kl 15-16.30 har jag en meditation som du kan vara med på om du vill uppleva något av dina utomjordiska liv, det vi kallar för stjärnliv. Det är alltså en regressionsmeditation men tanken är att du ska få uppleva något annorlunda än det jordiska. Något som kan påminna dig om något du har med dig ner på jorden i form av kunskaper eller egenskaper. Jag tycker att det är mycket spännande. Läs mer på hemsidan https://www.camillasänglarum.se/aktiviteter

Stjärnmeditationen är det enda öppna evenemanget i april eftersom påsken äter upp några arbetsdagar och efter det ska jag vara ledig en vecka. Du kan redan nu lägga på minnet att det är healingkväll måndagen den 6/5, det finns fyra platser kvar.

Sist men inte minst

Vill jag tacka alla som kom på Ivar Kristofferssons föreläsning om stjärnfrön och vår galaktiska historia i Limhamns folketshus i söndags. Det blev fullsatt till slut och Ivar har redan aviserat att han håller på att skapa en ny föreläsning så vi får förhoppningsvis se mer av honom en annan gång.

Jag önskar dig, som vanligt, en fantastiskt bra månad!
Kram Camilla

29 Mar 2019


Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)