Nyhetsbrev december 2018

2018 går mot sitt slut

Nu är det bara några veckor kvar innan vi ska fira jul. Jag tycker inte att julen är så viktig längre men det ska bli skönt med lite extra ledighet. Min tanke är att vara ledig från den 20/12 och att börja jobba igen den 2/1 eftersom jag den kvällen har meditationen för att släppa det som inte ska med från 2018 och bjuda in 2019. Den meditationen har varit mycket uppskattad sedan jag hade den första gången för några år sedan. Alla platser är tagna den 2/1 men det finns ytterligare en möjlighet att vara med för den 14/1 håller jag den på Magnolia Life Center i Lomma.

Igår hade jag årets sista healingkväll och jag är glad och tacksam för alla som har kommit under hösten, alla kvällar har varit fullbokade. Likaså mina nya temakvällar har varit uppskattade. Jag har ett antal kursgrupper som också ska avslutas för terminen men det gör inte så mycket eftersom jag kommer att träffa de flesta nästa termin igen. Så jag säger: Wow, vilken höst det har varit!

Min prislista

Jag justerade min prislista i november och höjde de flesta priserna med 100 kronor. Jag har valt att erbjuda höjningen i rabatt för de flesta tjänsterna om du behöver det som pensionär, arbetslös, ensamstående, sjukskriven eller studerande. Säg till i så fall. Du som går kurs hos mig har 100 kronor i rabatt på dina konsultationer.

2019

Så vad väntar då nästa år? Alla kurser är inplanerade sedan en tid tillbaka och jag har fått anmälningar till alla grupper vilket är oerhört glädjande. Vårens nyheter är helgkursen den 9-10/2 och healingkursen som kommer att gå över två terminer. Läs mer på hemsidan http://www.camillasänglarum.se/kurs

I skrivande stund är, förutom nyårsmeditationerna, bara årets första healingkväll inplanerad. Den är onsdagen den 16/1 kl 18.30. Läs mer på hemsidan om den och andra öppna aktiviteter http://www.camillasänglarum.se/aktiviteter 

Jag önskar dig ett alldeles fantastiskt avslut på 2018 och hoppas att vi ses 2019.

Julkramar från mig

Camilla

 

Fyll i din mailadress och tryck på prenumerera om du vill ha det i mailen.

4 Dec 2018


Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)