Nyhetsbrev februari 2019

Ut med det gamla, in med det nya

En månad har gått på det nya året och hade jag inte haft min kalender som säger att det är så, så hade jag gissat på något helt annat. När jag skrev ett kvitto tidigare idag, skrev jag 190401. Nja, det blev viss lite fel men i min värld hade det kunnat vara så.

Äntligen

Äntligen har jag spikat datum för lite olika aktiviteter hos mig i vår.

Onsdagen den 13/2 har jag en meditation som handlar om att bjuda in anhöriga från andra sidan till ett möte under meditationen. Jag har haft många klienter som har bokat egna tider hos mig för detta men så fick jag idén att man faktiskt kan göra det i grupp och det fungerade när jag hade den första gruppen i höstas.

Två veckor senare, den 28/2, har jag meditationen för att rensa auran och chakrasystemet samt om det behövs, få hjälp med att höja sin fysiska frekvens.

Mina guider har jobbat mycket med mig angående den här meditationen och visat att den är en viktig nyckel i den uppstigningsprocess som mänskligheten befinner sig i.

Minst två healingkvällar blir det i vår, den första den 26/3.

Vårens program med alla beskrivningar, pris, hur du anmäler dig och så vidare finns på hemsidan https://www.camillasänglarum.se/aktiviteter 

Helgkursen

Om en vecka är det dags för mig att hålla min första helgkurs och det ska bli otroligt roligt och spännande att få vara i universums fantastiska energier en hel helg.

Det finns fortfarande plats kvar om du vill vara med. Om priset är ett problem så går det bra att dela upp betalningen. Läs om kursen på hemsidan https://www.camillasänglarum.se/helgkurs-1

Jag önskar dig en toppenbra månad!

Kram Camilla

1 Feb 2019


Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)