Nyhetsbrev januari 2019

Gott Nytt 2019

2018 var för mig ett bra år på många sätt. Arbetet flöt på, min privatliv var bra. Jag kunde lätt säga att jag inte hade något problem över huvud taget. Det yttre livet var väldigt bra.

Däremot var det annorlunda med det inre livet. 2018 var året då jag påverkades otroligt mycket av det som hände på himlavalvet. Jag har, så vitt jag vet, aldrig varit med om något liknande. Dessa energier har inte varit sköna vill jag lova. Det har känts som om något har stuvat om mitt inre. Gamla oförrätter och orättvisor har kommit upp till ytan. Saker som triggar egot, kroppens beskyddare. Egot är inte så himla lätt att tala förstånd med alla dagar.

Jag har förutom detta gått igenom energihöjningar av mitt eget energisystem och det har tagit på krafterna. Energihöjningarna sker för att jag ska kunna möta mina klienter där de befinner sig. Så att jag inte vibrera lägre för då har jag inte så mycket att bidra med. Jag måste ligga steget före. Det har varit extremt viktigt att jag har tagit hand om mig för att orka med det. Även om saker sker för det goda så är det inte alltid skönt att vara med om det.

Jag har bett om att få ett stabilt och bra år 2019. Klart att jag vill fortsätta min utveckling men att det inte behöver vara så brutalt känslomässigt.

Vårens program

Det har inte hänt så mycket med vårens program sedan jag senast skrev nyhetsbrev, eller rättare sagt, det har inte hänt någonting alls. Det innebär att det bara är januari månad som har något inbokat just nu förutom kurserna då förstås.

Måndagen den 14/1 är jag på Magnolia Life Center för att hålla meditationen inför det nya året. Där finns fortfarande platser kvar och du hittar mer info på hemsidan https://www.camillasänglarum.se/aktiviteter

Onsdagen den 16/1 är det healingkväll och till den finns det också fortfarande platser kvar. Även till den finns info på hemsidan https://www.camillasänglarum.se/aktiviteter

Kursgrupperna har fyllts på och i skrivande stund finns det inte så många platser kvar:

Till helgkursen den 9-10/2 finns det två platser kvar, https://www.camillasänglarum.se/helgkurs-1

Till Medial och andlig workshop steg 2 som handlar om själens utveckling finns det två platser, https://www.camillasänglarum.se/medial-workshop-fortsattning-2. Den kan du gå om du har gått grundkursen.

Både healingkursen, den grundläggande mediala kursen och symbolkursen med grundläggande astrologi är fullbokade.

Facebook

Du är välkommen att följa mig på facebook om du inte redan gör det https://www.facebook.com/#!/CamillasAnglarum. Där lägger jag ibland ut något extra budskapskort, en tanke för dagen eller en reflektion över något. Där får du även en hint om jag har skrivit på min blogg. Om du har facebook och gillar min hemsida så tryck gärna gilla i sidokolumnen. Allt försvann när jag gjorde om min hemsida till säker.

Jag önskar dig det bästa och en bra start på 2019!
Kram Camilla

4 Jan 2019


Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)