Nyhetsbrev november 2019

Mycket har hänt

Oj, oj, oj, vad oktober månad blev händelserik! Förutom många fina klientmöten så hade jag och min väninna Jenny en helgkurs i fantastiskt vackra Ronneby brunnspark. Den verkade på djupet inte bara i våra fina kursdeltagare utan även i oss själva. Det var en otroligt kraftfull upplevelse. Sista dagens morgon fick jag dessutom sista pusselbiten till en ny healingmetod som har fått namnet Golden Spiral Healing eftersom det är en gyllene energispiral som är det magiska i denna metod.

Jag har spelat in en video som ligger på youtube där jag pratar lite om hur healingmetoden kom till. Här är länken till den https://youtu.be/hR9CjP09_x4 och jag har skrivit om den på min hemsida https://www.camillasänglarum.se/golden-spiral-healing
Jag har introduktionspris för denna hela november månad, 450 kronor för ca 45 min om du kommer till mig och 250 kr för 20-30 min om du väljer att ta emot på distans.

Utvecklingsträffen den 7/11

Det finns plats kvar om du som har gått någon kurs tidigare hos mig vill vara med. Även om min intention har varit att alla dessa träffar ska byggas intuitivt beroende på gruppens sammansättning, har jag denna gången bestämt att deltagarna ska få följa med in i stora pyramiden i Giza i en vägledd meditation. Jag har nämligen varit där och nu ska jag visa vägen in och i Konungens kammare kommer det att bli en speciell upplevelse.

Distanshealing i grupp

Den 11/11 är ett magiskt datum så det datumet passar jag på att använda till att skicka healing som jag har gjort en gång i månaden sedan i våras. Läs mer på hemsidan https://www.camillasänglarum.se/distanshealing-i-grupp

Mässa den 24/11

Mässan är i Limhamns folketshus. Om du är nyfiken på mig, vill veta lite mer om det jag gör, ställa frågor om mina kurser, så passa på och kom förbi.

Klockan 12 kommer jag att prata lite om uppstigningen och hålla en meditation i sal 1. Priset för denna är 150 kronor och du kan antingen betala din plats i förväg eller vid mitt bord samma dag.

Årets sista healingkväll

Alla healingkvällar har varit fullbokade detta året vilket är otroligt roligt. Om du vill vara med på årets sista den 2/12 så följ länken till min hemsida där du läser tid, pris och andra uppgifter du kan behöva https://www.camillasänglarum.se/healingkvall

Jag önskar dig det allra bästa!
Kram Camilla

5 Nov 2019


Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)