Nyhetsbrev juli 2019

Det drar ihop sig till semester

Du kanske redan har påbörjat din? Jag hoppas i så fall att du kan koppla av och njuta. Jag har fortfarande en vecka kvar att jobba och det är verkligen fullspäckade dagar något som jag är positivt överraskad över eftersom jag trodde att alla skulle börja dra sig undan nu och spara pengarna till semestern eller så är det just av den anledningen som det står healing efter många namn i min kalender. Min plan är att vara ledig i fyra veckor i år för de tre veckorna jag har haft de senaste åren har varit för lite. Det har känts stressigt med allt man vill hinna med att göra.Jag kommer att avsluta semestern med att gå en kurs så den 6/8 är jag tillbaka igen.


Distanshealing i grupp

Jag fick otroligt mycket fin respons efter förra distanshealingen så detta är något jag kommer att fortsätta med då och då framöver.

Imorgon tisdag den 2/7 kl 20-20.30 ger jag distanshealing i grupp igen. Det är nymåne och solförmörkelse vilket gör att just morgondagen är en perfekt dag för att manifestera nytt. Nya energier, nya idéer, nya känslor. Ordet är nystart på många olika plan. Om du är intresserad av att vara med och vill veta hur det går till så kan du följa länken till min hemsida där du kan läsa mer https://www.camillasänglarum.se/distanshealing-i-grupp


Ändrade kursplaner

Alla kurser jag har hållit, har jag fått serverade av mina guider. Det har varit ett alldeles utmärkt sätt att jobba på för jag behöver aldrig fundera över vad som ska komma, det kommer när det är dags. Jag har en tid känt att något skulle hända med min första kurs Medial workshop, den som har varit mest populär. Jag har inte haft en aning om vad som skulle hända och inte funderat på det mer än att jag har tagit emot känslan. Igår trillade det ner mer information och jag fick veta att den ska utgå. Okej, för att? För att en annan kurs ska skapas och den ska jag forma i detalj under hösten. Nu när jag vet vad som väntar så är det bara så självklart och otroligt spännande. Mer info kommer vad det lider. Det innebär att jag, förutom den pågående healingkursen, bara kommer att ha tre andra kurser i höst.

Utveckla din guidekontakt finns det några platser kvar till https://www.camillasänglarum.se/utveckla-din-guidekontakt.

Medial & andlig workshop 1 (som man kan gå om man har gått Grundkursen medial workshop), kör jag en sista gång innan den också kommer att utgå https://www.camillasänglarum.se/medial-workshop-fortsattning.

Efter önskemål om att få fortsätta gå hos mig även sedan man har gått alla fyra terminerna, så kommer jag att ha fristående utvecklingsträffar. Då jobbar vi vidare med guiden på olika sätt, pratar andlighet och andlig utveckling efter gruppens önskemål. Dessa kommer att gå både torsdagskvällar och söndagar och jag ser mycket fram emot att få sätta igång https://www.camillasänglarum.se/utvecklingstraffar.


Höstens program

Jag har inte planerat in så många öppna aktiviteter än men det blir healingkväll torsdagen den 22/8 och torsdagen den 12/9 ska jag till Änglahus i Höör och hålla i min meditation "Healing och frekvenshöjning - från 3D till 5D". Det ska blir roligt att göra detta hos Ingalill. Jag försöker att hålla hemsidan uppdaterad med aktuella aktiviteter så kika gärna in där då och då https://www.camillasänglarum.se/aktiviteter

Nu ber jag att få önska dig en härlig sommar och på återseende i augusti.

Kram Camilla

1 Jul 2019


Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)